Wat bieden wij bedrijven en instellingen..


De eigen webpagina is het online visitekaartje van een bedrijf of instelling.  De prijs voor een jaarabonnement is slechts € 59,- per jaar, inclusief 21 % BTW. Daarnaast ontvangen leden, als zij tevens partner zijn, een vergoeding voor het aanbrengen van een nieuw lid.

Aanbevelingen

Op www.goedereputatie.nl tonen bedrijven aan bezoekers van de site de ervaringen van hun zakelijke connecties. Via een aanbeveling kunnen klanten, leveranciers etc. hun mening geven over de wijze waarop het bedrijf werkt. Die mening heeft voor het bedrijf grote waarde en wordt dan ook niet anoniem gegeven. Elke bezoeker kan zien van wie de aanbeveling afkomstig is.

Een aanbeveling is geen recensie, maar geeft aan hoe de klant de samenwerking met het bedrijf ervaart. Je bepaalt als beheerder van je pagina zelf wat je plaatst, de aanbeveling zelf kun je niet wijzigen. Mocht er een schrijffout in de aanbeveling staan, dan kan GoedeReputatie.nl dat voor je aanpassen, ga dan even naar de contactpagina.

Degene die de aanbeveling schrijft mag kritisch zijn over bepaalde onderdelen van product of dienst, maar is in beginsel positief over de onderneming. Dat komt tot uitdrukking in de aanbeveling. 
Kritische punten uit een aanbeveling kun je als bedrijf met de klant bespreken. Je weet immers altijd om wie het gaat.

Je eigen webpagina?

Je bedrijfspagina bevat naast de aanbevelingen een korte beschrijving van je producten en diensten. Een (potentiële) klant kan jou rechtstreeks bellen, mailen of je website bezoeken. Je logo is uitstekend zichtbaar op je pagina, die feitelijk een kleine website is. Geen eigen website? Deze pagina is een betaalbaar alternatief.

Binnen 5 minuten ben je online met je pagina!

Dagelijks komen er, alleen al in Nederland, honderden websites bij op het internet. Vindbaarheid is daarom goud waard. Een pagina op www.goedereputatie.nl verhoogt die vindbaarheid met sprongen door de geavanceerde techniek van het platform. Omdat ook de link naar de eigen website op je pagina opgenomen is, verbetert de linkbuilding: een belangrijke factor om gevonden te worden (maar zeker niet de enigste).

Als je bedrijfspagina door Google wordt getoond in de zoekresultaten, kan de klant direct naar die pagina doorlinken.  Lidmaatschap van GoedeReputatie.nl vormt daarom een betaalbare aanvulling op al je inspanningen om online zichtbaar te zijn (SEO). Je komt bij Google gewoon vaker op de eerste pagina terecht. Desgewenst laten we die resultaten aan je zien.