The Marketing Coach logo

  • Kan luchtig iemand zijn valkuilen opnoemen. Leiderschap en betrokkenheid.
  • Overtuigingskracht, vraag achter de vraag, klantvriendelijk, pro-actief.
  • Weet te motiveren om het beste uit jezelf te halen met praktische tips.
  • Kennis en ervaring in marketing en verkoop.
  • Geeft vertrouwen dat het wel goed komt, feest om mee te werken.

The Marketing Coach

Marketing & Reclame
Lucienne Evers = The Marketing Coach, zij geeft advies op het brede terrein van marketing, communicatie en verkoop. Voor producten, goederen, diensten en service. Voor zakelijke dienstverlening, horeca, fast movers, retail, industrie, onderwijs, transport en handel. Voor profit & non profit, overheid, B2C en B2B.

The Marketing Coach vergroot de commerciƫle slagkracht van uw organisatie. U creƫert waarde voor uw klanten. Met de waarde die ik toevoeg, kunt u meer doen met minder middelen.

Ik snij met lef en enthousiasme het complexe marketingdomein in hapklare brokken en presenteer het op een serveerblaadje. U kunt die stukken kiezen die voor u toepasbaar zijn.

Ik werk zelfstandig en doeltreffend. En altijd op maat en op tijd en met een glimlach geserveerd. Als dat nodig is, maak ik gebruik van een actief, professioneel netwerk.

Kennisoverdracht is mijn passie. Ik krijg energie als ik u en uw medewerkers zie groeien en daarmee uw organisatie. De prestaties verbeteren, de medewerkerstevredenheid groeit en dat is de basis voor een hogere klanttevredenheid.

Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en verkoop, onder andere als marketing & sales manager, communicatietrainer, adviseur en interim marketeer, heb ik meer dan genoeg kennis om te delen.

Wilt je ook een aanbeveling schrijven?

Schrijf u dan nu in!