Christel werkt vanuit een groot hart, en kijkt vol vertrouwen met je mee

Mijke de Hartog

Oprecht, verbindend en stevig

Paula Van Hove

Projectondersteuner bij het EDD per 1 juni 2015 & Trainer en Coach bij Zorggroep Tellus
Meershiatsu logo

  • Professioneel
  • Helend
  • Meer dan alleen Shiatsu
  • Aangenaam
  • Voedend

Meershiatsu

Alternatieve medicijnen
Praktijk voor Zen Shiatsu, Coaching en Do-in,

Zen Shiatsu is een vorm van massage waarbij door zachte, maar intense druk de energiebanen van je lichaam gestimuleerd worden om weer natuurlijk en oorspronkelijk te gaan stromen. Shiatsu werkt helend en
ondersteunend bij het intensieve leven van alledag. De behandelingen brengen je in contact met jezelf, helpen je richting en uitdrukking te geven aan je ware potentie, opdat je vol vertrouwen en stralend door het leven kan gaan en je unieke bijdrage kunt leveren.

Klachten
Zen Shiatsu helpt en ontspant bij klachten als slaapproblemen, blessures, menstruatie- en overgangsklachten, somberheid, stress, huidklachten, chronische ziekten, rugklachten, hooikoorts, rsi, emotionele blokkades, hoofdpijn, astma, angst / paniekaanvallen en talloze andere klachten.

Begeleiding bij ziekte en sterven
Zen Shiatsu is zeer ondersteunend tijdens ziekteprocessen, zoals kanker en/of terminale ziektebeelden. Genezing is niet per definitie het doel van Shiatsu. Zen Shiatsu voedt je bestemming; brengt je in contact met het unieke pad dat jij loopt als mens. Zen Shiatsu raakt je zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch. Het brengt je terug in je natuurlijke staat van zijn, waardoor angst verdwijnt en vertrouwen kan groeien. Tijdens een medisch traject in het ziekenhuis kan juist Shiatsu het verschil maken in het herwinnen van het gevoel en vertrouwen in je eigen lichaam.


Praktisch
De behandeling vindt plaats in een Mongoolse Jurt, een ronde hout vilten tent in een prachtige omgeving en het houtkacheltje geeft heerlijke warmte tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan.


Tarief
Een behandeling duurt incl. gesprek 75 minuten en kost 65 euro. Het wordt vergoed door je verzekering, mits je een aanvullende verzekering hebt.

Meer informatie over Do-in op www.meershiatsu.nl


Lees meer