Codeprofs NL logo

  • Opleidingen en trainingsprogramma's voor ontwikkelaars en programmeurs
  • Hightech en uitdagende trainingen
  • Specialist voor het MKB
  • Wij hanteren concurrerende prijzen!
  • Elke training wordt afgesloten met een praktijkopdracht

Codeprofs NL
Molengroet 1
1723 PX, Noord-ScharwoudeCodeprofs NL

Informatietechnologie
Codeprofs NL
Web Academie voor het MKB en ontwikkelaars

Het komende najaar start Codeprofs NL in Noord-Holland met hoogwaardige opleidingen voor web ontwikkelaars, met oog voor het MKB. Het midden- en kleinbedrijf staat voor een omslag: informatie en producten moet realtime worden aangeboden aangezien klanten kiezen voor snelle en betrouwbare dienstverlening.

Open-source technieken maken het voor ondernemers aantrekkelijk om over te stappen naar nieuwe productieve platforms die niet alleen goedkoper zijn maar tevens productiever en meer mogelijkheden bieden voor de integratie voor Internet, server en mobiele applicaties en websites.

Codeprofs NL helpt u bij deze omschakeling. Wij helpen u bij het (om)scholen en coachen van (aankomende) ontwikkelaars. Onze cursussen zij niet alleen hightech, maar hebben oog voor bedrijfsintelligentie, design en details. Want dat is wat u als ondernemer nodig heeft: een app of website heeft alleen toekomst als het straks een integraal onderdeel is van uw workflow en bedrijfsprocessen.

Voor aankomende programmeurs en ICT'ers die zich willen omscholen biedt Codeprofs NL competitieve, innovatieve en voordelige trainingsprogramma's. Hou daarom onze website in de gaten!
Wilt je ook een aanbeveling schrijven?

Schrijf u dan nu in!