Bureau Sameen logo

  • Communicatieve deskundigheid
  • Contact op persoonlijke wijze
  • Enthousiasme, betrokkenheid en emphatie
  • Praktisch. Workshop biedt veel handvatten.
  • Respect en oprechtheid

Bureau Sameen
Tuinstraat 24
1815 TM, ALKMAARBureau Sameen

Professional Training & Coaching
Veel mensen willen graag nieuwe vriendschappen aangaan of een partner ontmoeten. De eerste stap die hier voor nodig is om mensen aan te durven spreken. Maar wat als je dat nu moeilijk vindt?

Dan is de workshop uitgaan & daten heel geschikt voor jou. In deze praktische workshop krijg je samen met gelijkgestemden informatie, tips, adviezen om met meer handvatten en lef uit te gaan of te daten. Denk bij uitgaan niet alleen aan dancings en cafés maar ook aan andere gelegenheden waar je mensen kunt ontmoeten zoals de bibliotheek, theater, museums, supermarkt of gewoon op straat.

Er komen diverse onderwerpen aan bod. O.a. actief luisteren, gespreksonderwerpen, verdieping in gesprekken, gevoel uiten en ontspannen zijn.

Ik werk met kleine groepen van maximaal 8 mensen in een ontspannen sfeer waarin er ook gelachen mag worden! Ik werk met veel praktijkvoorbeelden, oefeningen, filmpjes en rollenspellen. Zodat je zo optimaal mogelijk de vaardigheden kan leren die nodig zijn om in contact te komen met nieuwe mensen. De workshop is geschikt voor alle leeftijden, voor mannen én vrouwen.

Kijk op mijn website en lees de ervaringen van cursisten die de workshop al hebben gevolgd.

Graag tot ziens,
Thecla Abbo

Wilt je ook een aanbeveling schrijven?

Schrijf u dan nu in!