13Detachering logo


13Detachering
Bastion 366
8223 GE, Lelystad13Detachering

Personeel en werving
13Detaching is gespecialiseerd in Payrol, werving Payrolling houdt voor bedrijven in dat zij verzekerd zijn van ‘vast’ personeel zonder de medewerker in loondienst te hoeven nemen. Administratieve- en personele verplichtingen, die normaal bij een bedrijfsvoering behoren tot het verleden. Dat is de reden waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap. Bij payrolling doet u zelfde werving en selectie van de medewerker. De nieuwe werknemer moet immers in uw team passen en wie kan dat beter beoordelen dan u zelf. Deze medewerkers worden aangemeld bij 13 Detachering, waarmee 13 Detachering juridisch werkgever wordt en zorg draagt voor goede en duidelijke contracten en deze worden conform de betreffende cao opgemaakt en nageleefd. U maakt gebruik van flexibiliteit in contracten en met betrekking tot ziekte loopt u geen risico meer. U heeft geen werk meer aan het opstellen van contracten, salarisstroken, vaststellingsovereenkomsten, afdrachten van loonbelastingen, pensioenen, sociale lasten, vakantiedagen en -geld, CAO- en wetswijzigingen, loondoorbetalingverplichtingen e.d.
13 Detachering baseert haar tarieven op basis van het bruto uurloon van een werknemer. Het uiteindelijke tarief wordt berekend door het bruto uurloon te vermenigvuldigen met een loonsomfactor.
U als bedrijfsleiding kunt de dingen gaan doen waar u goed in bent en dat kan alleen als er de tijd voor krijgt. Dat is onze kracht wij nemen administratieve taken over t.a.v. de personeelszorg, maar u houdt optimaal contact met uw werknemers die moeten zich thuis blijven voelen in het bedrijf.
Bij het in dienst hebben van eigen werknemers, zult u ook de diensten moeten betalen zoals bv.Salarisadministratie en/of een ziekteverzuimverzekering bij een verzekeraar. De accountant die u inhuurt behoort ook tot deze extra kosten. U betaalt deze diensten enerzijds apart en anderzijds verricht u zelf vele administratieve handelingen.

Bij 13 Detachering besteedt u alles aan één partij uit. Hierdoor bent u in veel gevallen goedkoper uit en kunt u besparen op uw tijd en personeelskosten.
Duidelijkheid
• U weet vooraf wat een werknemer u kost
• U betaalt alleen de gewerkte uren
• Reserveringen / vakantiegelden zijn inbegrepen
• De ziektekosten/re-integratie/arbodienst/UWV afhandeling en de controle conform de wet
poortwachter zijn voor onze rekening en verantwoording.
• Geen salarisadministratie en contractbeheer
• Een factuur, duidelijkheid in de kosten
• Geen extra kosten pensioenfondsen, en overige sociale lasten

Duidelijkheid en overzichtelijk voor u en uw medewerkers.

Wilt je ook een aanbeveling schrijven?

Schrijf u dan nu in!