Partner worden van GoedeReputatie?

Ken je betrouwbare bedrijven die een plek verdienen op de website van GoedeReputatie? Als partner kunt je bedrijven uitnodigen om lid te worden van GoedeReputatie. Daarmee kun jezelf geld verdienen!

Je moet je eerst registreren door in te loggen met je LinkedIn-account. Heb je geen LinkedIn-account dan kun je jezelf registreren met je emailadres en een wachtwoord. Je krijgt dan per email een verificatiecode die je moet activeren. Na registratie kom je op de profielpagina, waar je partner kunt worden.

Vul eerst de gegevens aan met je IBAN-rekeningnummer van de bank waarop de commissie gestort kan worden. Vervolgens ga je naar 'Uitnodigingen versturen'. Hier kun je nu bedrijven gaan uitnodigen om lid te worden van GoedeReputatie.nl.  Het proces is zo geautomatiseerd, dat de door jou aangebrachte relaties bij Goede Reputatie B.V. direct bekend zijn.

Als een bedrijf je uitnodiging accepteert, zich abonneert op GoedeReputatie.nl én het lidmaatschap betaalt, wordt automatisch een vergoeding van € 25 inclusief BTW op je rekening gestort. Iedereen kan partner worden, ook bedrijven die zelf al lid zijn van GoedeReputatie.nl. Het partnerschap is gratis en je hoeft niet te investeren in software, domeinnamen en webhosting.