Over ons


Marcel Koopman

Na 27 jaar in de verzekeringswereld ben ik, na een reorganisatie, gestart als zelfstandig ondernemer en samen met Suzanne Slinkert GoedeReputatie.nl begonnen.

Als bedrijf wil een goed imago, een goede reputatie. Je komt je afspraken na, geeft goede zorg en nazorg en dat zie je graag terug op het internet. Een aanbeveling van een tevreden klant is dan ook meer dan welkom.

Met GoedeReputatie.nl bieden wij nu een betaalbaar platform, waar een ondernemer zijn reputatie kan tonen, bevestigen en uitbouwen met een eigen pagina en met aanbevelingen van herkenbare personen of bedrijven.

Een plaats op GoedeReputatie.nl zorgt voor een sterk verbeterde vindbaarheid, daarmee ook voor meer directe en indirecte conversie. Verder vormt het platform een interessant netwerk voor bedrijven.

GoedeReputatie.nl ontwikkelt zich steeds verder en komt regelmatig met nieuwe toepassingen, recentelijk is de schrijversservice toegevoegd. Laat je bedrijfprofiel door een deskundige omschrijven, plaats deze op GoedeReputatie.nl en je hebt gelijk je elevatorpitch!

Onze passie is om ondernemers voor een lage prijs deze service te bieden. Wij vinden dat we daar met GoedeReputatie.nl voor € 59,00 inclusief btw uitstekend in geslaagd zijn.