Reputatiemanagement in het MKB

Reputatiemanagement in het MKB

Met meer dan 1 miljoen inschrijvingen in het handelsregister en wekelijks meer dan 1.000 nieuwe inschrijvingen wordt het steeds meer dringen in de markt en vooral ook op het web. Je bent overtuigd van je kwaliteiten van jezelf en van je medewerkers. Terecht! Je weet dat je tevreden klanten hebt en dat ze ook bij de volgende aankoop weer bij jou terecht komen.

Toch wordt de spoeling wel dunner. Meer concurrentie, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe eisen zorgen ervoor, dat je steeds meer bezig bent met de focus op het behoud van klanten. Acquisitie is en blijft lastig en is vaak niet je core business.

Klanten bezoeken, klanten bellen, netwerken, nieuwsbrieven, social media, allemaal methoden om je klanten te informeren, maar werken ze wel optimaal?  

Geen enkele oplossing is voor de eeuwigheid, maar met de binnenkort vernieuwde oplossingen van GoederReputatie.nl ben je de markt wel een stap voor. Jouw reputatie is een groot goed, maar moet je wel delen met klanten, potentiële klanten en bezoekers.

GoedeReputatie.nl, de naam zegt het al, maakt je dat gemakkelijk. Bel eens voor een kennismakingsgesprek. Persoonlijk contact blijft voor ons onmisbaar!

Telefoon: 0615066398, Marcel Koopman 

Marcel Koopman
Partner bij GoedeReputatie.nl

Geplaatst op: 17-11-2019 15:56