Een aanbeveling schrijven?

Heb je een goede ervaring met een bedrijf, product of merk, dan kunt je hier eenvoudig een aanbeveling schrijven. Zo help je andere klanten bij hun keuze en prikkelt u bedrijven om nog beter te gaan presteren.

Registreren?

Je kunt jezelf registreren door in te loggen met uw LinkedIn-account. Heb je geen LinkedIn-account dan kunt je jezelf registreren met je emailadres en een wachtwoord. U krijgt vervolgens per email een verificatiecode die u moet activeren.

Hierna ga je naar het menuonderdeel 'Bedrijven'. Daar vind je een overzicht van de deelnemende ondernemingen en instellingen. Klik op het bedrijf van je keuze en vind direct de knop 'Aanbeveling schrijven'.

Jouw aanbeveling

Jouw aanbeveling mag bestaan uit ongeveer 600 tekens. Geef duidelijk aan op welke onderdelen de onderneming voor jou een goede reputatie heeft. Denk hierbij aan producten of geleverde diensten, maar ook aan de medewerkers. Kortom: wat heeft het bedrijf voor jou in positieve zin betekend?

Nadat de aanbeveling op de geselecteerde bedrijfspagina is geplaatst, wordt er een bericht verstuurd naar de beheerder van die pagina. Hij/zij zorgt ervoor dat de aanbeveling zichtbaar wordt.